Huh, tuossa yhtenä päivänä kun tultiin kotiin niin hups- Tassu oli ulkona vastassa! Mitä ihmettä se siellä teki?

No, mietittiin että olisiko tuo aamulla päässyt jostain syystä ulos ovea avattaessa siten ettei huomattukaan. Vai olisiko aitauksessa Tassun mentävä aukko?

Ja olihan siellä: ensin katsoin että tuossa on jostain syystä aika iso aukko. Ei muuta kuin samaa aitaverkkoa jota tuossa "vanhassa" on käytetty ja paikaten.

Kissat taas vapaasti aitaukseen: kuluu viitisen minuuttia ja Tassu on taas ulkona aitauksesta! Onneksi Tarja huomasi missä oli paikka josta Tassu tuli ulos... katelevyn tukipylvästä varten oli verkkoon tehty reikä jota arvon kissa oli sopivasti saanut venytettyä ja mahdutti itsensä kepeästi ulos. Vielä kun pylväiden keskinäinen tukipalkki sattui olemaan sopivalla korkeudella...

Sitten vaan sopivaa rautalankaa (muovipäällysteistä), jolla "kudoin" verkon umpeen. Samalla myös pudotin tukipalkkia sen verran alemmas ettei Tassu enää pääse edes yrittämään tuosta samasta paikasta.

Ei sinänsä lomalla saattaisi olla aiheellista uusia tuo vanha aitaus kokonaan, on sen verran ajan hammas purrut. Katotaan nyt jaksaako.