Viikko edellisestä päivityksestä ja tänäänkin meinasi jäädä kirjoittamatta, kun tämä Vuodatus.net oli jostain syystä saavuttamattomissa. En tiedä liekö vähän yleinen ongelma näillä ilmaissivustoilla... pitäisikö siirtää Saunalahden blogiin kun sen GSM-liittymäkin tuli hankittua? Aika jännä sinänsä: liittymätyyppinä PuhuHyvää eli 4 prossaa menee hyväntekeväisyyteen puheluhinnoista, eikä kuukausimaksua, mutta niin GPRS on tarjolla, toisin kuin Tele2:n liittymässä joka on normaalisti käytössä. Tuo GPRS vaan tuntuu olevan aika kallista lystiä jos 1Mt maksaa 1,50 euroa ja pelkkä InCatin etusivun ja InCatForumin etusivun vilkaisu kuvien kanssa tuotti n. 1,5 Mt:a liikennettä. Eli kalliiksi tulee jos oikeesti alkaisi käyttää...

Tilastoja tuli selailtua, kävijöitä tämän blogin avaamisen jälkeen oli aika paljon, mutta nyt kun päivitykset on jäänyt tekemättä, on hieman tippuneet. Kissaliiton yhteiskokous oli viime viikonloppuna ja InCatin jäsensivuilla sentään hieman kuuli mitä on käyty läpi, vähän olettaisi että Kissaliiton webbisivuillakin voisi olla raporttia aiheesta. Tai niin no, mitäs minä sitä täällä valittamaan, täytynee kysyä/ehdottaa TTK:n kokouksessa.

Mutta nyt nukkumaan, meinasi hermot mennä liesituulettimen asennuksen tai siis asennussuunnittelun kanssa, uusi liesi sentään saatiin jo eilen paikalleen. Heh, menee mutkikkaaksi kun lieteen piti ekaks laittaa kello aikaan että ylipäätään suostui lämmittämään uunia. No, tulipa sentään sellainen liesi että saa kissa/lapsilukon päälle.