Niin, telkkaria tulee katsottua nykyään liikaa, lätkän lisäksi varsinkin iltaisin 23-24 on yleensä Animal Planet auki. Sarjan nimi on Miami Animal Police, jossa käydään läpi mitä kaikkea tulee vastaan Miamissa eläinten apujoukoille. No, nimenä nyt on "Police", mutta käsittääkseni heillä ei kuitenkaan oli poliisivaltuuksia vaan tarvittaessa on mukana oikeita poliiseja.

Eilisessä oli vaihteeksi kissakin mukana: pieni pentu tai niin no ehkä joku 3-5 kuukautinen, joka kyyristeli auton alla piilossa ja naru"koukulla" kävi setä sen nappaamassa eläinsuoja-auton kyytiin ja vei kisun lekurille. Siellä kissaa tutkailtiin, joku pieni haava (ei kovin paha, ei sellainen kuin mitä joskus näkee TV2:n -mikä-se-nyt-on eläinjutussa tiistaisin - itse kun en oikein verisiä juttuja halua katsella) ja sitten ruoka maistui.

Myöhemmässä vaiheessa ohjelmaa; kele kun joka sarjassa on nykyään minuutti-pari jotain aihetta ->sit  hypätään toiseen aiheeseen -> kolmanteen ->ja taas sit jossain vaiheessa palataan ekaan juttuu; niin isukkeli parin 5-7 ikäisen tytön kera tuli tutustumaan kissaan ja veivät mennessään. Ei mitään tietoakaan mistään utelusta "tiedättehän että kissat elävät 10-20 vuotiaaksi, kissaa pitää hoitaa ja onhan teillä varattuna hiekkalaatikko ja ruokaa jne.", eikä kissaboksia, mutta no ehkä USAssa "roduttomien" kissojen arvostus on heikohkoa.

Perusohjelmisto tuossa sarjassa on yleensä huonosti hoidetut hevoset, lehmät, alligaattorit ja irrallaan kulkevat koirat, joille yritetään etsiä kotia (ja yleensä ohjelman lopussa koirat juoksevat tyytyväisinä ulkona uuden omistajaperheen kera).

Ikävä olo tulee välillä kun esim. näki kuinka alligaattori oli jätetty pieneen vatiin kasvamaan, jolloin sen leuka oli vääntynyt epämuodollisesti ylöspäin. Sen seurassa oli liian pienessä akvaariossa iso käärme. Kumpikin sentään olivat elossa, vaikkei ollut tietoa miten pitkään ne olivat olleet hylättyinä, useampia päiviä / viikkoja kuitenkin. Alli pääsi sit tietty järveen / lampeen pulskimaan sekä käärme isompaan tilaan, jossa oli sille oikea lämpötila (pitää kuulemma olla 30-40 astetta) ja taas parin viikon päästä käynnistä kumpikin oli jo paljon virkeempiä.

Hankala vaan, kun alkujaksot tuossa muutama viikko sitten oli tekstitetty joko suomeksi tai ruotsiksi (vaikka ruotsi puhuttuna on kankeeta niin sujuvasti sitä lukee) niin nää viimeisimmät ei ole tekstitettyinä ja saadakseen selvää puheesta pitäisi kuunnella sen verran kovalla ettei tuohon aikaan illasta oikein viitsi.

Ainiin vakioaiheina tuntuu myös olevan ne Pitbull-koirat, joita kuulemma kasvatetaan tappeluihin. Rotu on kielletty Miamissa ja yleensä omistajille annetaan vaihtoehdoksi siirtää koirat (jos niitä EI ole selkeästi tappelukoiriksi koulutettu -> ne yleensä viedään pois ja lopetetaan omistajalta mitään kysymättä) muuhun osavaltioon sakkojen uhalla tai ne viedään tarkkailtavaksi. Jos koira on kyllin sosiaalinen eikä osoita agressiivisuutta, sille voidaan etsia uusi koti. Muussa tapauksessa koiran elämä loppuu.

No, tässä tämänkertainen.