Heippa taas, pitkästä aikaan kirjoitusten pariin. Tuntuu kuin aika menisi niin nopeesti ettei jaksa tännekään purkaa ajatuksiaan.

Tarja oli kysellyt InCatForumissa silloin tällöin pihassamme käyvälle siilille nimeä ja Iikku tuntuu sopivalta. Itse en Iikkua ole nähnyt kuin pari kertaa tämän vuoden puolella, mutta saattaahan tuo varmaan olla sama kuin aiempina kesinäkin. En tosin tiedä elääkö siili miten monta vuotta ja missä se majailee talvisin...

Onko väärin että se käy syömässä lähinnä Vilmakissalle annettua ruokaa? Vilmahan käy näin kesäisin ulkona vapaana kun se on siihen tottunut. Eipä tuo kovin kaukana omasta pihasta taida kulkea, kun yleensä ulkona käydessä se tulee joko leikkimökistä tai puuvarastosta moikkaamaan. Jos on kovin kylmiä öitä tiedossa niin otamme Vilman sisälle, jolloin yleensä päivän pari tuo viihtyy lämpimässä ja sit taas pitää päästä ulos.

Niin tuosta villieläinten (tässä tapauksessa siis siilin) ruokinnasta: sehän ei ole oikein laillista käsittääkseni. Ja tulihan taas Animal Planetilta Miamin suunnalta että oli perhe ruokkinut kissojaan ulkona ja sit yks pesukarhu oli ilmaantunut kanssa syömään kissanruokaa... sit tuli toinenkin ja kohta niitä pesukarhuja oli kymmeniä! No Miami Animal Police pyydettiin luukuttamaan pesukarhut, joista muutama pienimmät näytti aika huonokuntoisilta ja syynä oli kuulemma se että populaatio alkoi olla alueelle liian iso. Kaikkiaan 50 luukutettiin ja vietiin n. 500 kilometrin päähän metsikköön, joka on niille luontaisempi paikka. Perhe aikoi jatkossa syöttää kissoja vain sisällä. Hyvä niin.

Mitäs muuta? Tuli vaihteeksi viriteltyä vähän tietokoneasioitakin eli kaverille kasasin sen useasta vanhasta koneen raadosta yhden toimivan. Laitettiin xp siihen ja kuinka ollakaan ei tullut huomioitua ettei ADSL-purkissa ollutkaan palomuuria ja kone oli n. tunnissa täynnä viruksia ja haittaohjelmia. No, hyvää harjoitustahan tuo oli vaihteeksi saada kone siistiksi... aikaa vaan meni useampi tunti.

No, jospa tästä jatkaisi sitten myöhemmin.