Jep, työviikko on kulunut. Hieman väsyttää, ehkä pitäisi keksiä jotain muuta työtä, kun tuntuu ettei oikein muuta jaksa...

No, eilisiltana kun aurinkoa riitti käytiin kissojen kanssa oikein "urakalla" valjaiden kanssa ulkoilemassa. Ekaksi yläkerran asukkimme, Virantotonto, musta komea turkkilainen angora, oleili pari tuntia ulkotarhassa ja sit halusi vielä kävelylle. Kiertelimme ympäri taloa ja naapurin pojat olivat hyppimässä trampoliinilla ja kuinka ollakaan Viranto hyppäsi mukaan! Onneksi pojat huomasivat kissan ja lopettivat hyppelyn ennen kuin mitään onnettomuutta sattui. Pojatkin alkavat jo tuntea kissojen nimet ja toivottavasti kissa+valjaat-yhtälön vienti heidän kautta lähiympäristöön etenee.

Sinänsä muutkin kissoista ovat jo tottuneet tuon trampoliinin ääniin, joten alkupäivien pelokkaita katseita äänen suuntaan ei enää näy. Viranton jälkeen tietty Tassu ja Kalle kävivät myös kävelyllä. Jopa Tuittukin suostui valjaiden laittamiseen ihan kiltisti pienestä murinasta huolimatta ja voi kuinka kehräys kuului lenkin jälkeen.

Tänään sit tuli lounas-pizzan äärellä jutusteltua yhden vanhan tutun kanssa. Hän oli muuttanut samaan taloon töihin kuin meikäläinen. Kertoili miettineensä ottaa kissan, jotain pentua olivat jo käyneet katsomassakin. Heillä on jo koira, joka on aiemmin tottunut kissaan. Mietti että kissanhoito on niin paljon helpompaa kuin koiran. Asuvat maalla tällä hetkellä ja aikovat päästää kissan vapaasti ulos.

Heillä oli ollut aiemmin kerrostalossa kissa, joka oli sisäkissa. Viihtyi hyvin ja kaikki oli pari vuotta ihan ok, kissa tottui kulkemaan valjaissakin. Sitten oli perhe lähtenyt lomalle kuukaudeksi ulkomaille ja kissa oli mummolassa maalla vapaana, eikä sit paluu sisäkissaelämään kerrostalossa kissalle onnistunutkaan. Oli tehnyt hätänsä vääriin paikkoihin ja melskannut aika lailla. Pari viikkoa olivat jaksaneet katsoa ja eikun kissa piikille.

Mitäs siihen voisi sanoa? Aika paljonkin...

RUROKin tulokset näytti tulleen, täytynee alkaa kirjaamaan Kat I:n tulokset InCatin rankinglistalle. No, tässähän se menee kun sivusilmällä katselee USA-Suomi lätkämatsia. Palataan taas...